За контакти с нас: 0887 316021

За нас

Обичате да пиете уиски? Ние също! Направо сме луди по него. И искаме да ви предадем тази лудост. Ако искате да разберете повече за културата на пиене, да се ориентирате в географията на уискито, да разберете повече за различните уискита и начина им на създаване, да научите интересните факти и истории , които стоят зад за дистилериите, да се срещнете с истински уиски гурута и не на последно място, да поръчате специално селектираните от нас отлежали и сингъл малц уискита, то тогава безспорно, whisky.bg е вашето място.

Ще ви предложим сериозен избор от подбрани сингъл малц уискита от Шотландия, но също и ирландски, американски, японски и други екзотични уискита от целия свят. Качеството на предлаганите от нас стоки е 100% гарантирано, тъй като ние работим с официалните вносители и представители за България – Максиъм България ЕООД, Перно Рикар България, Авенди ООД, Трансимпорт ООД, Чист Зрял Малц, Hellenic Coca Cola и др.

България е един най-големите пазари за блендед ирландски и скоч уискита на глава от населението в света. Но вие няма да намерите тези популярни питиета при нас. Не защото не са добри, а защото нашият фокус е върху това да ви запознаем със сингъл малца и с по-непопулярните брандове, които предлагат изключително богатство от вкусове и аромати. Другото можете да си купите от всеки клек шоп или хранителни стоки.
Ще се опитаме да ви предоставим, колкото се може повече информация в нашия блог, множество интересни материали, както преводни, така и авторски.

Сигурни сме, че веднъж докоснете ли се до магията на „Uisge Beatha“ (етимологията на „уиски”) или „водата на живота”, както е преводът от келтски, ще останете запленени за цял живот.

Whіѕkу.bg – “УИСКИ БГ” EOOД
Ceдaлищe и aдpec нa yпpaвлeниe: Бългapия, гp. Coфия, бyл. Maĸeдoния 15.
Aдpec зa yпpaжнявaнe нa дeйнocттa и aдpec зa oтпpaвянe нa жaлби oт пoтpeбитeли: Бългapия, гp. Coфия, бyл. Maĸeдoния 15
Bпиcвaнe в пyбличнитe peгиcтpи: EИK: 205528007
Телефон: 0887 316021