За контакти с нас: 0887 316021

Условия за пазаруване

Поръчки

За да пазарувате в този сайт Вие трябва да имате навършени 18 години!

Поръчка е индивидуалната заявка от съответния потребител през неговия личен профил или през формата за бързо закупуване на стоки от Whisky.bg, съгласно настоящите общи условия.

За да пазарувате чрез електронния магазин Whisky.bg, Вие трябва да попълните коректно своето име и фамилия, адрес за доставка и плащане, телефон за контакт, e-mail. С успешното приключване на попълване на данните Вие потвърждавате, че сте запознати и приемате настоящите общи условия и че имате навършени 18 години. Можете да запазите попълнените данни и да създадете свой профил, в който ще се пази историята на вашите поръчки.

Данните в своя профил можете да променяте от линк „Моят профил” в главата на сайта, а в него, на линк Моите поръчки можете да проследявате и своите поръчки.

Поръчка може да направите, когато изберете даден продукт и кликнете върху бутона „Добави в кошницата”. Може да продължите пазаруването или да отидете на иконата с пазараската чанта в главата на сайта или на линка „Кошница“ в топ менюто. Ще бъдете отведени във Вашата пазарска количка, където ще видите продукта. Ако желаете да добавите още продукти, кликнете на бутона „Продължете с пазаруването”.

Ако сте готов да поръчате натиснете „Премини към поръчка”.
Ще видите цената на поръчката и доставката, адреса за доставка, личните Ви данни, който сте въвели, и поле за допълнителна информация. Ако е необходимо – коригирайте данните и опишете конкретни изисквания, ако има такива. Когато всичко е наред натиснете бутона „Поръчка”.
Ще получите потвърждение по и-мейл на поръчката си.

Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт в български левове. Всички цени, посочени в този сайт, са с включен ДДС и не включват цена за доставка! Цените за доставка са посочени отделно при поръчката на продукти.

Съвети преди пазаруване

Разгледайте промоциите на заглавната страница и продуктите по категории.
Изберете внимателно вида на продукта от съответната категория и прочетете внимателно описанието на продукта. Ако имате неясноти и въпроси, допитайте се до нас по телефон или и-мейл.