За контакти с нас: 0887 316021

Доставка и плащане

Информация за доставка

 

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на Econt Express. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя.

Колко струва?

Цената за доставка до офис на Еконт е 6,00 лева, а тази до адрес е 10,00 лева.

Доставката на всички поръчки с крайна цена над 100 лева е БЕЗПЛАТНА до офис на куриери Еконт без значение от типа поръчани продукти или населеното място за доставка.

Кога ще пристигне при мен пратката?

 

  • В рамките на следващия работен ден, ако се поръча до 12:00ч. (освен събота, неделя и официални празници);
  • В рамките на 2 работни дни, ако се поръча след 12:00ч. (освен събота, неделя и официални празници);

 

  • При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express, и разпределянето ѝ на куриер, ще получите SMS с номер на товарителница.

 

  • Имате възможност да посочите ден за доставка, ако денят по подразбиране не е удобен за Вас, като се свържете с нас на посочения телефон за контакти. Също така, можете да промените и адреса, който сте посочили при поръчка.

 

  • Можете да поръчате доставка до най-близкия офис на Econt Express и да вземете пратката в удобно за Вас време.

Всички пратки от Whisky.bg са застраховани.

Информация за Плащане

Наложен платеж

Плащането при наложен платеж е с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е куриера, който ползваме – Еконт.

Клиентът запазва фискалния документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.
Плащане с дебитна или кредитна карта

В whisky.bg можете да заплатите с всички видове български и чужди кредитни и дебитни карти през виртуален ПОС терминал на Транскард.

Банков превод

Може да заплатите по банков път на фирмената ни сметка, като в този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.

Банка: Първа инвестиционна банка АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG52FINV91501017291443
Титуляр: УИСКИ БГ ЕООД

Основание: номерa на твоята поръчка

Работно време?

Магазинът работи всеки работен ден от 10:00 до 17:00, без почивни дни и официални празници. Поръчки приемаме по всяко време на денонощието, 365 дни в годината, но ще бъдат обработени на следващия работен ден.